De Praktijk

Tandartsenpraktijk Vega Sánchez is een praktijk
waar de patiënt centraal staat

Over de praktijk

Tandartsenpraktijk Vega Sánchez is een praktijk waar de patiënt centraal staat. We zetten ons dagelijks in voor een gezond en mooi gebit van onze patiënten. Wanneer u voortaan door tandartsenpraktijk Vega Sánchez geholpen wilt worden zullen we eerst een intakegesprek houden. In dit gesprek kijken we naar uw verwachtingen en lichten we onze werkwijze toe. We vinden het belangrijk om onze patiënten persoonlijk te kennen zodat we een behandeling op maat kunnen bieden.

Om onze behandelingen zoveel mogelijk pijnloos te laten verlopen maken we gebruik van hoogwaardige apparatuur. De behandelruimte is modern ingericht en voorzien van de laatste technieken op het gebied van gebitsverzorging. Een prettig achtergrondmuziekje zorgt dat u ontspannen in de stoel zit. Bij tandartsenpraktijk Vega Sánchez hoeft u niet bang te zijn!

Tandartsenpraktijk Vega Sánchez bestaat uit één tandarts en drie preventie-assistenten. Een uniek aspect van de praktijk is dat u in het nederlands, engels, spaans en duits geholpen kunt worden. De praktijk bevindt zich in het centrum van Bergen op Zoom, er is voldoende parkeerruimte aanwezig. Onze praktijk is aangesloten bij de KNMT en KRT.

Kom gerust eens kijken. U bent van harte welkom!

Afspraak maken?

Maak telefonisch een afspraak via 0164 - 250 152.Wij zijn te bereiken tussen 8.30 en 12.00 uurof tussen 13.15 en 17.00 uur.

Neem contact op